Du er her:

eZ Publish - best på flerkanalspublisering

Publiseringsverktøyet eZ Publish gjør det enkelt å dele innhold på tvers av kanaler. Enten du har flere nettsteder eller ønsker å gjenbruke innhold på mobile enheter, sørger eZ Publish for at veien ut til dine brukere er så kort som mulig.

Flere nettsteder og språk på samme eZ Publish installasjon. Gjenbruk det samme innholdet i flere digitale kanaler En løsning som kan vokse sammen med virksomheten Gi brukere enkelt tilgang til å redigere sitt eget innhold En fleksibel e-handelsmotor med integrasjon mot økonomisystemer eZ Publish legger til rette for enkelt kunne optimalisere mot søkemotorer Enkel redigering av innhold, uten bruk av administrasjonsgrensesnitt Word dokumenter, bilder og video gjøres automstisk om til redigerbart innhold Med eZ Publish kan du beholde løsningen, selv om du bytter leverandør Tilpass innholdet til ditt behov

eZ Publish fordeler

  • Med eZ Publish som plattform kan du enkelt gjenbruke innhold på flere nettsteder, og i flere digitale kanaler
  • Over 3 millioner nedlastinger, omfattende kvalitetskontroll og kontinuerlig feilretting gjør eZ Publish til et sikkert og stabilt system
  • Innebygget bildebehandling, enkel multiopplasting og redigering rett i nettsiden gjør eZ Publish til en av de mest brukervennlige løsningene i klassen
  • eZ Publish er basert på åpen kildekode. Det betyr at du ikke binder deg til en leverandør, at programmet ikke har noen lisenskostnader, og at det er fleksibelt til det uendelige. I tillegg nyter eZ Publish godt av innovasjonen som skapes gjennom et internasjonalt utviklermiljø på over 40.000 medlemmer.

Komplett oversikt over funksjoner og fordeler med eZ Publish. © 2014, eZ Systems AS

Enkel og rask publisering

Hovedoppgaven til en publiseringsløsning er å gjøre publiseringen av innhold så rask og enkel som mulig. Videoen nedenfor viser hvordan dette gjøres i eZ Publish.

Sertifisert og prisbelønt eZ Publish kompetanse

eZ Publish har vært Netmakings foretrukne plattform siden vi begynte utvikling på dette i 2003. Siden da har vi brukt mye tid på å bygge opp et spesialisert eZ Publish miljø, noe som kjennetegnes ved at samtlige av Netmakings medarbeidere er sertifisert på eZ Publish.

Netmaking har også et tett samarbeid med eZ Systems, selskapet bak eZ Publish, og er bl.a. prisbelønnet for vårt arbeid med forenkling av eZ Publish oppgraderinger.

"

«Som en av eZ Systems' samarbeidspartnere med lengst fartstid har Netmaking opparbeidet et spesialisert eZ Publish miljø med svært god kompetanse på plattformen. Kombinert med deres designkompetanse er de istand til å levere webløsninger som utnytter eZ Publish' potensiale til brukerengasjement og konvertering til det fulle.»

- Bård Farstad, eZ Systems co-founder

"

Bedrifter verden over som benytter eZ Publish

Noen bedrifter verden over som benytter eZ Publish