logo

Netmaking

22 71 95 97

Netmaking - skreddersydde webhåndverk som varer

Hos Netmaking finner du webhåndverkere som med yrkesstolthet skreddersyr og foredler dine webløsninger. Med vår spesialistkompetanse og et dedikert team kan du være trygg på at du får en webløsning og et samarbeid som vil vare lenge.

Lurer du på om Netmaking er riktig valg for deg?

Fyll ut skjemaet under eller ta kontakt med daglig leder Eirik på 21 08 04 17 eller e-post.

Dedikert team

Vi setter sammen et dedikert team som har eierskap til og ansvar for din løsning. Våre utviklere tilfører prosjektet grundighet og faglig tyngde, og er tilgjengelige for deg som kunde. Kombinert med strukturert prosjektledelse sikrer vi deg en webleveranse av høy kvalitet.

Internasjonalt anerkjente teknologier

Netmaking er spesialister på internasjonalt anerkjente webteknologier som eZ, Symfony og Magento. Vi har valgt disse leverandøruavhengige teknologiene basert på åpen kildekode fordi de er fleksible, sikre og varige. 

Support 24/7

Teamet ditt er tilgjengelig 24/7, og du kan stole på at vi er raske til å hjelpe deg når du trenger oss. Gjennom vår kundeportal får du detaljinnblikk i løpende oppgaver slik at du hele tiden er oppdatert på fremdrift.

Lokal samarbeidspartner med lang erfaring

I vårt verksted i Oslo skaper åtte nettmakere solide håndverk for våre kunder. Gjennom 20 år har vi opparbeidet oss uvurderlig erfaring som gjør oss i stand til å levere skreddersydde digitale løsninger som skal vare i lang tid. Vår yrkesstolthet er din garanti for at du har en webløsning du kan være stolt av.

Hva kjennetegner en nettmaker?

Yrkesstolthet

Vi i Netmaking er stolte av vårt fag, yrke og vårt virke. Vår yrkesstolthet fungerer som en drivkraft som sikrer at vi stiller høye faglige krav til oss selv og er opptatt av kvalitet i alle ledd. En ekte nettmaker er kunnskapsrik, ansvarsfull, kvalitetsbevisst og pålitelig.

Tillit

Tillit bygges på en grunnmur av ærlighet, åpenhet og faglig god kompetanse. Du som kunde kan være sikker på at våre råd, beslutninger og utførelse er et resultat av grundige overveielser med fokus på langsiktighet og bærekraftige løsninger.

Respekt

Den tilliten vi får i et kundeforhold er et ansvar vi er høyst bevisst, og som vi er opptatt av å håndtere på en best mulig måte. Vi skal til enhver tid kunne stå inne for kvaliteten på arbeidet som er utført og måten du som kunde blir møtt på.

Nettmakerne

Mia Torp

Mia Torp

Økonomi- og administrasjonskoordinator

21 54 98 54

Kontakt Mia med dine administrative spørsmål.

Håkon Horvei

Webutvikler

21 08 02 47

David Castillo

Senior webutvikler

21 54 98 53

Fredrik Tidemann

Senior webutvikler

21 08 02 46

eZ Publish-sertifisert

Eirik Alfstad Johansen

Daglig leder

21 08 04 17

eZ Publish sertifisert

Lyst til å bli en av oss?

Ta kontakt med daglig leder Eirik Alfstad Johansen på tlf 21 08 04 17 / epost: eirik@netmaking.no

bilde

Fra bloggen

Yngve Høiseth

Magento eller Sylius?

av Yngve Høiseth

Vi synes ikke at Magento utvikler seg i riktig retning, og planlegger derfor å levere fremtidige netthandelsløsninger ved hjelp av utfordreren Sylius.