logo

Netmaking

22 71 95 97

Fredrik Tidemann

Fredrik er senior webutvikler hos Netmaking og har alltid et smil på lur. I tillegg til et brennende engasjement for PHP og Symfony, liker Fredrik å reise, trene, tilberede gode kaffe og ta imot pull requests på hobbyprosjektet CodeKeepr.

NM Cloud: Sikker og stabil hosting med Amazon Web Services

av Fredrik Tidemann

Med vår lange erfaring som både tilbyder og forbruker av hostingtjenester har vi klare meninger om hva som utgjør et godt hostingmiljø; det må samsvare med både utviklernes og kundenes forventninger til sikkerhet og stabilitet. Her får du innsikt i hvordan vår skytjeneste NM Cloud er satt sammen.

Integrasjoner for økt konvertering

av Fredrik Tidemann

Har du et nettsted som helt eller delvis skal fungere som en salgskanal, er det viktig å kontinuerlig øke konverteringsraten på nettstedet og formidle oppdatert informasjon på en oversiktlig og lettfattelig måte. Dette er lettere sagt enn gjort, særlig hvis du har en stor produktkatalog der hvert enkelt produkt kan ha mange nyanser, ulike enheter eller omfattende dokumentasjon.

Lynraske, krypterte nettsider med gratis sertifikater

av Fredrik Tidemann

Du ville aldri skrevet ditt brukernavn og passord på et vanlig postkort og sendt det for hele verden å se, så hvorfor gjøre det på nett? Hver gang du logger inn på en nettside med en vanlig HTTP-tilkobling er det praktisk talt det du gjør. Spesielt farlig kan det være om du er koblet til et offentlig nettverk på en café, flyplass, eller lignende.