logo

Netmaking

22 71 95 97

Logo

Skap digitale opplevelser med eZ

eZ er et moderne publiseringsverktøy for innholdsstyring (CMS) og kundeopplevelse (CXM) som lar deg skape spennende digitale opplevelser. Våre nettmakere er eksperter på denne teknologien som brukes av virksomheter over hele verden.

Hvorfor velge eZ som teknologi for ditt nettprosjekt?

CMS/CXM

eZ tilfredsstiller alle krav til et moderne CMS- og CXM verktøy og gjør det enkelt å gjenbruke innhold  på tvers av kanaler.

Enkel administrasjon

eZ setter redaktøren i høysetet gjennom brukervennlig dra-og-slipp publisering. Fleksibilitet i publiseringen ivaretas gjennom modulbasert oppbygging.

Åpen kildekode

eZ er basert på åpen kildekode og er derfor leverandøruavhengig. Løsningen er fleksibel og sikker, og lar seg lett integrere med andre systemer.   

Hvorfor velge Netmaking som leverandør for ditt nettprosjekt?

Vi har spesialisert oss på eZ siden 2003, og har et av Nordens tyngste og mest respekterte eZ-miljøer. Det kommer våre kunder til gode. Her er vårt garantistempel:

Prisbelønnet eZ Partner

Samtlige av våre nettmakere er eZ-sertifiserte og eksperter på forvaltning og oppgradering av eZ-installasjoner. Vi er sertifisert eZ-partner (Advanced Plus implementeringspartner), og prisbelønnet for vårt bidrag til å forenkle oppgraderinger av eZ.

Dedikert team

Vi setter sammen et dedikert team som har eierskap til og ansvar for din eZ-løsning. Våre utviklere tilfører prosjektet grundighet og faglig tyngde, og er tilgjengelige for deg som kunde. Kombinert med strukturert prosjektledelse sikrer vi deg en webleveranse av høy kvalitet.

Support 24/7

Teamet ditt er tilgjengelig 24/7, og du kan stole på at vi er raske til å hjelpe deg når du trenger oss. Gjennom vår kundeportal får du detaljinnblikk i løpende oppgaver slik at du hele tiden er oppdatert på fremdrift.

 

«Som en av eZ Systems' samarbeidspartnere med lengst fartstid har Netmaking opparbeidet et spesialisert eZ Publish miljø med svært god kompetanse på plattformen. Kombinert med deres designkompetanse er de istand til å levere webløsninger som utnytter eZ Publish' potensiale for brukerengasjement og konvertering til det fulle.»

Bård Farstad

Bård Farstad, eZ Systems co-founder

Våre kunder med eZ teknologi

Velg den eZ teknologien som passer best for deres behov

eZ Platform

Gjør-det-selv plattform basert på moderne arkitektur og teknologi.

eZ Platform Enterprise Edition

eZ Platform + landingssideforvaltning og fullt produktansvar fra leverandør.

eZ Publish

Forrige generasjon eZ teknologi nyttegjort i tusenvis av webprosjekter verden over.

Lurer du på om eZ og Netmaking er riktig valg for din webløsning?

Fyll ut skjemat under eller ta kontakt med prosjektleder Eirik på 21 08 04 17 eller e-post.

Les mer om hvordan vi jobber med eZ på vår blogg

Hva er status på eZ Platform og eZ Studio?

av Harald Thoen Tollefsen

eZ Systems lanserte i går den andre oppdateringen (16.04) til eZ Platform og eZ Studio som først ble sluppet i desember 2015. Lanseringen i desember var en stor milepæl i PHPs publiseringsverden, og eZ har med dette fått en “state-of-the-art” plattform. Vi tok i bruk eZ Studio da vi i vinter utviklet vår egen nettside, og har gjort oss erfaringer om hvilke muligheter, forbedringer og mangler som ligger i den nye generasjonen av eZ. Her deler vi noen av dem.

Hvordan velge webteknologi?

av Eirik Alfstad Johansen

Å velge webteknologi handler om mye mer enn bare å kartlegge funksjonalitet, referanser og lisenskostnad. Her er 10 tips du bør vurdere for å sikre en langsiktig teknologi-investering.

Integrasjoner for økt konvertering

av Fredrik Tidemann

Har du et nettsted som helt eller delvis skal fungere som en salgskanal, er det viktig å kontinuerlig øke konverteringsraten på nettstedet og formidle oppdatert informasjon på en oversiktlig og lettfattelig måte. Dette er lettere sagt enn gjort, særlig hvis du har en stor produktkatalog der hvert enkelt produkt kan ha mange nyanser, ulike enheter eller omfattende dokumentasjon.

Få våre råd og tips rett i din innboks

Vi deler ofte våre erfaringer med eZ i vår blogg. Skriv inn din e-post og bli varslet når nye blogginnlegg er publisert.