logo

Netmaking

22 71 95 97

Netmaking - tydelige forventninger til arbeidet

Gjennom fokus på åpenhet og kontinuerlig forbedring forsikrer vi at forventningene til arbeidet vårt er tydelige og lett tilgjengelige. For deg som kunde betyr det færre overraskelser når det kommer til kvalitet, tid og pris.

Lurer du på om Netmaking er riktig valg for deg?

Fyll ut skjemaet under eller ta kontakt med daglig leder Eirik på 21 08 04 17 eller e-post.

Dedikert team

Vi setter sammen et dedikert, norskspråklig team som har eierskap til og ansvar for din løsning. Våre utviklere tilfører prosjektet grundighet og faglig tyngde, og er tilgjengelige for deg som kunde. Kombinert med strukturert prosjektledelse sikrer vi deg en webleveranse av høy kvalitet.

Internasjonalt anerkjente teknologier

Netmaking er spesialister på internasjonalt anerkjente webteknologier som eZ og Symfony. Vi har valgt disse leverandøruavhengige teknologiene basert på åpen kildekode fordi de er fleksible, sikre og varige. 

Support 24/7

Teamet ditt er tilgjengelig 24/7, og du kan stole på at vi er raske til å hjelpe deg når du trenger oss. Gjennom vår kundeportal får du detaljinnblikk i løpende oppgaver slik at du hele tiden er oppdatert på fremdrift.

Lokal samarbeidspartner med lang erfaring

I vårt verksted i Oslo skaper våre nettmakere solide håndverk for våre kunder. Gjennom 20 år har vi opparbeidet oss uvurderlig erfaring som gjør oss i stand til å levere skreddersydde digitale løsninger som skal vare i lang tid. Vår yrkesstolthet er din garanti for at du har en webløsning du kan være stolt av.

Hva kjennetegner oss

Åpen og pålitelig

Vi liker å dele åpent og ærlig om vårt arbeid, å sikre forståelse av hva vi skal gjøre og å bruke robuste prosedyrer til å løse gjentagende problemer. Alt for at du skal kunne stole på at vi hjelper deg med å identifisere de beste løsningene, og at vi sier ifra når når noe ikke går etter planen.

Faglig engasjert

Vi brenner for vårt fag og for å sikre at vi bruker det på en måte som er til hjelp for deg. Derfor er vi opptatt av å levere langsiktige løsninger som tilfredsstiller ditt behov, og kontinuerlig jobbe med å vedlikeholde og heve egen kompetanse.

Bidrar til samarbeid og god kommunikasjon

Vi ønsker å være enkle å samarbeide med og og bidra til å skape en trivelig arbeidshverdag. Derfor forsøker vi å kommunisere på en enkel måte, vise forståelse, gi gjennomsiktighet i arbeidet og ha en "det får vi til" innstilling.

Ekstra nysgjerrig?

Sjekk ut vår åpent tilgjengelige personalhåndbok/interne dokumentasjon.
Her kan du lese mer inngående om våre policies,  systemer og prosedyrer.

Nettmakerne

Eirik Alfstad Johansen

Daglig leder

21 08 04 17

Mia Torp

Mia Torp

Økonomi- og administrasjonskoordinator

21 54 98 54

Fredrik Tidemann

Senior systemutvikler

21 08 02 46

Håkon Horvei

Systemutvikler

21 08 02 47

Markus Igeland

Systemutvikler

21 54 98 53

Lyst til å bli en av oss?

Ta kontakt med daglig leder Eirik Alfstad Johansen på tlf 21 08 04 17 / epost: eirik@netmaking.no

bilde

Fra bloggen

Yngve Høiseth

Magento eller Sylius?

av Yngve Høiseth

Vi synes ikke at Magento utvikler seg i riktig retning, og planlegger derfor å levere fremtidige netthandelsløsninger ved hjelp av utfordreren Sylius.