logo

Netmaking

22 71 95 97

Eirik Alfstad Johansen

Eirik har arbeidet med webutvikling siden 1997, og har bla. blitt publisert i internasjonale publikasjoner både på og av nett. Han har også drevet netmaking.com, en internasjonal nettside for nettutviklere, samt det prisbelønte nyhetsbrevet Absolute Webmaster. I dag er Eirik Alfstad Johansen daglig leder i Netmaking.

Slik løser vi et problem

av Eirik Alfstad Johansen

En uniform tilnærming til problemløsning hjelper deg med  å nå en best mulig løsning, enten det er i arbeidet eller på hjemmebane. Slik går vi frem når vi skal løse et problem.

Hva kjennetegner en Nettmaker?

av Eirik Alfstad Johansen

En god nettmaker er pålitelig, faglig engasjert og har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner. Her får du oppskriften på hva vi i Netmaking ønsker å være for våre kunder, samarbeidspartnere og for hverandre.

Når bør du IKKE skreddersy programvare?

av Eirik Alfstad Johansen

Selv om vi i Netmaking lever av å skreddersy programvare er vi åpne på at det er flere tilfeller hvor skreddersøm ikke er løsningen – det kan til og med hemme bedriftens konkurranseevne. I dette innlegget ser jeg først på når skreddersøm kan gi deg et konkurransefortrinn, og deretter når du i stedet bør vurdere mer eller mindre ferdig hyllevare.

Teknologiens webhåndverker

av Eirik Alfstad Johansen

Kan en webløsning vise personlighet? Kan PHP-kode løfte frem verdier, utstråle respekt, bygge tillitt? Og kan en nettside knytte gamle håndverkstradisjoner sammen med den nyeste teknologien på markedet på en troverdig måte? 

Getting started with eZ Publish 5

av Eirik Alfstad Johansen

Since the introduction of the eZ Publish 5 in late 2012, there has been a lack of information for developers wanting to get started with this new, Symfony-based stack, but who have no previous knowledge of the eZ Publish legacy (<5) architecture. Let's fix that.

This tutorial covers the most basic use case for eZ Publish by the means of installation, basic concepts, and showing you how to fetch and format your content.